U heeft 0 artikels in uw winkelmandje

Verkooopsvoorwaarden Zoenkids


Algemene voorwaarden.

Zoen (verkoper),ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen (KBO) onder het nummer 0525 576 286. 

Zoen, J vandaleplein 1, 8500 Kortrijk, 056 20 69 20

De verkoopsovereenkomst komt tot stand tussen zoen en de meerderjarige opdrachtgever (koper) op het ogenblik dat de orderbevestiging bij de opdrachtgever op het scherm verschijnt. Ieder die een bestelling plaats bij zoen, verklaart zich akkoord met de verkoopsvoorwaarden.

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief transportkosten.

bestellen

Wanneer u een artikel selecteert en verder wil gaan tot het aankopen hiervan, druk je op bestellen. Er is niets definitief besteld zolang er geen betaling is uitgevoerd. U kan ten aller tijden annuleren. Elke bestelling krijgt een orderbevestiging via e-mail.

Betaling

Een bestelling is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen. Ontvangen wij geen betaling binnen de 7 dagen dan wordt uw bestelling geannuleerd en de artikelen terug aangeboden op onze site of in de winkel. Zoen werkt voor een veilige werkomgeving samen met partner ogone. Betaling kan gebeuren via creditcard (visa of mastercard), via bancontact/mister cash via online banking (KBC) of door middel van bankoverschrijving. Meer informatie over Ogone kan u vinden op www.ogone.be. Het is mogelijk dat een artikel door 2 klanten tegelijk wordt besteld. De eerst binnengekomen bestelling krijgt voorrang. 

 

Levering

Zoen levert via de post binnen de 1 à 3 werkdagen na ontvangst van de betaling. Foutief doorgegeven adres is de verantwoordelijkheid van de koper en kan aanleiding geven tot extra kosten. De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. 

Volgens de wet op handelspraktijken valt verlies en/of beschadiging van een besteld produkt ten laste van Zoen. U heeft 48 uur de tijd om ons te verwittigen bij beschadiging.

Verzendingskosten:

binnen België: 4,95€

Nederland: 6,95€

Binnen EU: 12€

Buiten EU: 30€

Leveringen gratis binnen België en Nederland vanaf een bestelling van 200 €

Vertraging in de levertermijn geeft de koper geen recht zijn bestelling te annuleren of goederen te weigeren en geven in geen geval aanleiding tot schadevergoeding.

 

Klachten en ruilen/retourneren van aangekochte artikelen

U heeft 14 dagen de tijd, na ontvangstdatum, om uw artikel om te ruilen of te retourneren.

De klant dient echter zoen te verwittigen per mail dat de aangekochte goederen geretourneerd zullen worden (info@zoenkids.be) .Ruil of retourzendingen die niet op voorhand gemeld zijn zullen niet gecrediteerd worden. De verzendingskosten om de goederen terug te sturen naar zoen zijn ten laste van de koper. De klant ontvangt dus het bedrag terug van de aangekochte goederen (excl verzendingskosten). Betreft het echter een verkeerd geleverd produkt van zoen dan zijn de retourkosten voor onze rekening.

 

Privacy

De gegevens in ons bestand, Zoen kids, J vandaleplein 1 te 8500 Kortrijk, 0525 576 286, zijn enkel voor intern gebruik en worden in geen geval aan derden doorgegeven. Zoen gebruikt de gegevens enkel voor interne doeleinden. 

 

Openingsuren

Ma 11u00 - 18u00

Di  gesloten

Woe 11u00 - 18u00

Do 11u00 - 18u00

Vr 11u00 - 18u00

Zat 10u30 - 18u00

Doorlopend open over de middag

 

telefoon  056 20 69 20

             

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat gebeurt bij Zoenkids!

Verzendingskosten

Voor België: € 4,95 ( Gratis vanaf €75 )

Voor Nederland is dat € 11.
Binnen de EU: €12. Buiten de EU: €30.